Hazai támogatás

Hazánkban a Joomla! létrejötte óta igénybe vehető helyi támogatás. 2007. óta az önkéntes tagokból álló, az Open Source Matters által is elismert Magyar Joomla! Felhasználók Nemzetközi Egyesületének irányításával.

A nonprofit, közhasznú szervezet webhelyén értesülhetsz a legfontosabb Joomla!-hírekről, letöltheted a legújabb Joomla!-verziót, hozzá a tegező és magázó nyelvi kiegészítőt.

Az egyesület ingyenes regisztrációval igénybe vehető fórumában segítséget kaphatsz a Joomla! használatához, ha munkád során problémába ütköztél.

A világ több országában működő helyi felhasználócsoportok közül a magyar az egyik legnagyobb, és szívesen látunk minden érdeklődőt az egyesület tagjai között.

Büszkék vagyunk a hazai felhasználókra, s mindazokra a fejlesztőkre, fordítókra és egyéb módon közreműködőkre, akik a globális Joomla! Projektben is aktívan tevékenykednek.

Bízunk abban, hogy a legközelebbi magyar Joomla!Napon személyesen találkozhatunk Veled, és a rendezvényen Te is megismerhetsz más Joomla!-felhasználókat.