Kezdők

Ha ez az első Joomla-weblapod, vagy egyáltalán az első weblapod, akkor a lehető legjobb helyre érkeztél. A Joomla segítségével gyorsan és könnyen készítheted el weblapodat.

A webhely használatát kezdd a Joomla! telepítése során létrehozott adminisztrátori fiókba való bejelentkezéssel.

Fedezd fel a cikkeket és más erőforrásokat pont itt, a webhelyeden, melyekből sok mindent megtudhatsz a Joomla használatáról. (Amint befejezted az olvasást, ezt mindet törölheted vagy archiválhatod.) Felkeresheted esetleg a Joomla dokumentáció kezdők számára kialakított részét és a támogató fórumot.

Feliratkozhatsz a Joomla biztonsági levelezőlistára is, és a bejelentések levelezőlistára is. Lelkesítőül felkeresheted a Joomla Weblaptárlatot, ahol megláthatod, hogy mire használják az emberek történeteik elmeséléséhez a Joomlát a weben.

Az egyszerű Joomla! telepítéssel nagyszerű weblapot kapsz és üzemeltethetsz, s ha készen állsz több funkcióra, akkor fedezd fel, hogy a fejlesztők milyen kreatív módon bővítették ki különféle dolgok végrehajtására. Keresd fel a Joomla! Extension Directory-t (a Joomla! bővítménytárat), ahol több ezer bővítmény között szinte mindenfélét találsz, amire csak szükséged lehet egy weblapon. Nem leled, amire szükséged van? A Joomla! Resources Directory-ben megtalálhatod a Joomla! szakemberedet.

Szeretnél még többet tudni? Vegyél részt Joomla!Napon vagy más rendezvényen, vagy akár egy helyi Joomla! felhasználócsoporthoz is csatlakozhatsz. Nincs a környékeden? Alapítsd meg.