WORDPRESS DEMÓ OLDAL – W3HOST

Jelenleg rengeteg kiváló, nyílt forrású, tartalomkezelő rendszer közül lehet választani. A tartalomkezelő rendszerek segítségével könnyedén lehet információ megosztás céljából saját weboldalt készíteni. A kiegészítő modulokkal sok új tulajdonsággal kibővíthetőek (pl.: fórum, blog, vendégkönyv, webáruház), továbbá sminkek segítségével az oldal megjelenése egyszerűen módosítható, testre szabadható.

Jelen oldal segítségével szeretnénk egy lehetőséget teremteni a kipróbálásra. Érdeklődések, kérések alapján tervezzük a folyamatos bővítést. Szivesen várjuk az észrevételeket, ötleteket, javaslatokat akár egy hiányzó, de értékes modul telepítéséhez.

Az oldal egy elkülönített szerveren fut, a lehető legnagyobb gondot fordítva a biztonságra. Előfordulhat, hogy az oldal a magas terhelés miatt lelassul. Ezt minden esetben megpróbáljuk orvosolni, de előfordulhat, hogy webtárhely szolgáltatásnál megszokott minőséget nem fogja elérni. Előre is kérjük megértéseteket.

Ennek a WordPress oldalnak az admin felülete a következő link és felhasználónév/jelszó párossal érhető el:
http://cms.w3host.hu/wordpress/wp-admin/
Felhasználónév: demo
Jelszó: demow3host

További oldalak: http://cms.w3host.hu/

Figyelem!
Bármilyen módosítás a weboldalakon minden éjszaka törlésre kerülnek, azaz visszaáll az eredeti, kiinduló állapot.

Egy hozzászólás a(z) “WORDPRESS DEMÓ OLDAL – W3HOST” bejegyzéshez

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>